Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

28.12.2017

Přehledné stránky, rychlost doručení

01.12.2017

Rychlé jednání, solidní ceny

Moc děkujeme za Váš komentář. ELEKTRO Jemnice,s.r.o.

21.11.2017 Michal

zboží bylo skutečně skladem

obchod lze doporučit

Mnohokrát děkujeme za recenzi! Hezký den! ELEKTRO Jemnice,s.r.o.

20.11.2017 Petr ZL

velký výběr zboží dobré ceny

Obchod doporučuji.

Děkujeme za recenzi a přejeme hezký den! ELEKTRO Jemnice,s.r.o.

10.10.2017 Petr z Teplic

Prodejce měl rychlé jednání, příjemné vystupování. Nejasnosti ihned řešil.

Petře z Teplic.Moc díky.Skvělý komentář určitě potěšil nejen mě. S pozdravem M.Pokluda

07.10.2017

kvalitní zboží za dobré ceny

Děkujeme za vyplnění hodnocení. hezký den!

05.08.2017

spokojen

Mnohokrát děkujeme!Jsme rádi,že jste byl s námi spokojen. Přejeme hezký den! ELEKTRO Jemnice,s.r.o.

24.07.2017 Dan T.

Velmi rychlé vyskladnění Široký sortiment Super ceny Originální výrobky

Děkujeme za Vaši reakci a hodnocení a jsme rádi,že jste byl spokojen. M.Pokluda

17.07.2017 Milmar

vyhovuje

Děkujeme za Vaši reakci a hodnocení. M.Pokluda

16.07.2017 lee

nákup byl bez problémů, nemám co bych vytkla

Děkujeme za Vaši reakci a hodnocení. M.Pokluda

10.07.2017

Velmi rychle vyřízená objednávka

Děkujeme za Vaši reakci a hodnocení.Moc si toho vážíme. M.Pokluda

18.06.2017 magda

Spolehlivost,dobra komunikace

Spokojenost,doporucuju

Mnohokrát děkujeme za recenzi. M.Pokluda

20.04.2017

sortiment+ceny

pozdější doručení

Koupil jsem u nich sáčky do vysavače Nilfisk,které tato slavná firma přestala prodávat zákazníkům a přeprodává pouze firmám,které je předražují cca o 40%.

Dobrý den, děkujeme za recenzi.K termínu dodání jen dodám: objednáno 5.4.17 14:08 expedováno 7.4.17 8:00 tedy naprostý standard.Bohužel do toho padl víkend tedy místo 2 dnů to šlo 5 dnů. Doufám,že i přes to nedorazilo moc pozdě na úklid) Hezký den. M.Pokluda

22.02.2017

Dodací lhůta byla o něco delší z důvodu dovolené, kterou obchod avizoval na stránkách i přímo v mailu s potvrzením objednávky. Od provedení platby byla objednávka doručena do 48 hodin.

Děkujeme za hodnocení.Velmi si toho vážíme. Hezký den.M.Pokluda

22.02.2017 leco666

Dobré ceny, dobrá komunikace, Rychlost

Nevím

Spokojenost, budu objednávat znovu.

Děkujeme za hodnocení.Samozřejmě nás Vaše spokojenost těší.. M.Pokluda

06.02.2017 Luděk

Dobrá cena, veliký výběr, přehledné kategorie.

Bylo by dobré, kdyby byly informace o dopravě a cenách za ni, viditelně a jasně deklarovány na webu i s informací o možnostech plateb. Osobně si tyto informace na e-shopech vyhledávám mezi prvními. Jinak jsou stránky dobře zpracovány.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.Ohledně té poznámky o cenách bych byl rád kdyby jste mi poslal email o tom co si představujete viditelně na webu,budu se tomu samozřejmě věnovat. M.Pokluda

28.01.2017 whoever

Naprostá spokojenost, perfektní komunikace, u mnou objednaného zboží nejlepší cena na internetu. Vše bez problémů, určitě doporučuji.

Mnohokrát děkujeme za pochvalu a těšíme se na další Váš případný nákup. Hezký víkend! M.Pokluda

17.01.2017 kazan53

dobrá cena,odborně poradí

nemá

doporučuji

Děkujeme za hodnocení.Jsme rádi,že jste byl s námi spokojen. M.Pokluda

14.12.2016

Vše OK, spokojenost

Děkujeme za recenzi a přejeme hezké vánoce. M.Pokluda

14.12.2016 Zdenek CZ

Sortiment

Náhoda Skvělá komunikace Ano doporučuji Doporučuji,příkladná komunikace

Děkujeme za pochvalu opravdu potěší. Hezké vánoce! M.Pokluda

30.11.2016

Velký výběr Celková spokojenost se vsim

Mnohokrát děkujeme a recenzi. M.Pokluda

21.11.2016

používá uloženku

o ničem nevím

OK

Děkujeme za hodnocení. M.Pokluda

13.11.2016

dostupnost zboží skladem dobré ceny široký sortiment

Mohu doporučit, zboží přišlo v pořádku a ve správném množství :) A docela rychle.

Dobrý den, děkujeme za reakci i pochvalu.Jsme rádi že jse byli spokojeni. M.Pokluda

11.11.2016 Petr

Doporučuji-vše OK.

Děkujeme za recenzi moc si toho vážíme. S pozdravem M.Pokluda

01.11.2016 Chaloupka

Měly co jsem sháněl.

doporučuji

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi.hezký den! M.Pokluda

20.10.2016 Honza

Rychlost a spolehlivost

Žádné jsem nezjistil

Výběr byl náhodný Naprostá spokojenost Doporučuji využit jeho ryclé a spolehlivé služby

Děkujeme za hodnocení a přeji hezký den. M.Pokluda

07.10.2016 Jarda

Dobrý přístup

S obchodem jsem velmi spokojen, všem doporučuji

Mnohokrát děkujeme za kladnou recenzi. M.Pokluda

02.10.2016 Pepa

Rychlost

nevím

Doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci. .Pokluda

27.09.2016

cena, rychlost

nehodnotím

Bezproblémový interobchod

Děkujeme za kladné hodnocení. přeji hezký den. M.Pokluda

09.09.2016

Na internetu nenakupuji. Nemohu posoudit.

Byl jsem spokojen.

Děkujeme za hodnocení. M.Pokluda

02.09.2016 Lada

Velky vyběrLada

děkujeme za kladné hodnocení.Pěkný den. M.Pokluda

16.08.2016 sandokan

žádné

doporučuji vše ok.

Děkujeme Sandokane!) M.Pokluda

14.08.2016 ludvikprasek

rychle dodaní a dobrá komunikace

Děkujeme za reakci. M.Pokluda

08.08.2016

rychlost, cena

nic

OK

Děkujeme za hodnocení. M.Pokluda

27.06.2016 horac.jar

Doporučuji...

Děkujeme a přejeme hezký den. M.Pokluda

19.06.2016 Datel

není námitek

nevím

doporučuji

Děkujeme za hodnocení. M.Pokluda

19.06.2016 Jirka

solidní a zavedený obchod

mírná nejasnost mezi obchodem a dodavatelem

doporučuji viz dotazník

Dobrý den, děkujeme za recenzi.Prosíme o zaslání informace o jakou nejasnost se jedná pro možnost řešení. Děkuji M.Pokluda

13.06.2016 jc

Bezproblémový nákup.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. M.Pokluda

13.06.2016 Kobra

dobrá cena rychlost dodávky zboží

-

doporučuji

Děkujeme mnohokrát a hezký den. M.Pokluda

02.05.2016 Venca

Zboží došlo v pořádku a v krátké do bě

Děkujeme za recenzi a přejeme krásný den! Milan Pokluda

14.04.2016 Silvie

Velmi dobrá komunikace, jsem spokojená.

Děkujeme :-)

11.04.2016

spolehlivost, rychlost

nevím

doporučuji

Děkujeme :-)

04.04.2016 SPARTAN

PŘEHLEDNOST OBCHODU

VŠEM DOPORUČUJI

Děkujeme za pochvalu.Samozřejmě nás těší. M.Pokluda

28.03.2016 vrbek

z domova

žádné

vše uvidíme jak to bude šlapat

Pevně věřím,že dobře. Děkujeme za recenzi. M.Pokluda

23.03.2016

Cena

Děkujeme za reakci a přejeme hezký den! M.Pokluda

03.03.2016 Jan

rychlost

nic

velmi dobrý obchod

Dobrý den, děkujem za Vaši pochvalu. M.Pokluda

02.03.2016 Mija777

Dobré ceny,výborná komunikace,rychlost dodání

Nic

Doporučuji

Dobrý den, moc si toho vážíme.Děkujeme. M.Pokluda

01.03.2016 Franta

vÝBORNÝ VÝBĚR

NEMÁ

Plně DOPORUČUJI

Děkujeme za reakci.Vždycky potěší když je zákazník spokojený. Hezký den. M.Pokluda

26.02.2016 Michaela

Vše ok :)

Děkujeme za kladné hodnocení. M.Pokluda

12.02.2016 Jana Menclova Osmont

kvalita

rychlost

Doporučuji!!!!!!!!!

Děkujeme za reakci. M.Pokluda

24.01.2016 pepino

Jeden teploměr byl rozbalený a chybí zadní kryt u baterky,jinak vše OK

Díky za reakci .Bohužel zboží pouze prodáváme,ale nekontrolujeme každé balení.Pokud nám napíšete na firmu můžeme Váš problém vyřešit.M.Pokluda

20.01.2016 Robo

Dobrá cena,dobrá komunikace

-

Dobrý obchod

Díky moc za Váš komentář. M.Pokluda

21.12.2015

Fantastická vstřícnost

ne

ok

Také Vám děkujeme za kladnou reakci. M.Pokluda

13.12.2015 Ellizabeth

Byl to dobrý a rychlý nákup, jsem spokojená a doporučuji ostatním.

Děkujeme za pochvalu a přejeme hezký den! M.Pokluda

01.12.2015 Buba

slušný sortiment a dobré ceny

mnohokrát děkujeme a přeji hezký den! M.Pokluda

15.11.2015 kefas

cena

cena

Děkujeme za reakci a přejeme hezký den! M.Pokluda

07.11.2015 Petra

široký sortiment zboží příznivé ceny rychlý dodací termín

Vřele DOPORUČUJI!

Také velké díky nejen za nákup. M.Pokluda

04.11.2015 petr

rychlost, komunikace

žádné

Nákup byl bez problémů. Výborně zabalena zásilka proti poškození, pro obchod velké +.

Mnohokrát děkujeme za kladnou reakci.Vaše spokojenost nás těší. M.Pokluda

08.10.2015

Rychlé, jednoduché,´bez komplikací,doporučuji.

Mnohokrát děkujeme za pochvalu i hodnocení! M.Pokluda

05.09.2015 cinka

velký sortiment

rychlý nákup z domova,všem doporučuji!!!

Děkujeme za kladné hodnocení a přejeme pěkný den! M.Pokluda

22.08.2015 František

Cena a dobrá rada.

Nevím

Napsal jsem,odpověděli a dobře poradili.

Děkujeme za kladnou reakci.Moc si toho vážíme. hezký den! M.Pokluda

03.08.2015 Ája

Měla jsem zájem ještě o jiné zboží v nabídce, ale už bohužel nebylo. Obchod mi dal možnost objednávku stornovat, když dražší produkt byl vyprodaný. Přišlo mi to fér a objednávku levnějšího zboží jsem nestornovala, i když jsem chtěla hlavně to, co už nebylo a nebude. Jinak spokojenost, proto obchod doporučuji.

Mnohokrát děkujeme za \vaši reakci a pochopení! Pokluda Milan

24.07.2015 Hana Součková

velký výběr, poradenství

nevím

Doporučuji, po zavolání ochotně poradí

děkujeme za kladnou recenzi. Hezký den!

05.05.2015 deydar

+ velmi příznivá cena, přesto je zboží standardní kvality

V případě objednání přes Uloženku obchod dodá zboží vedené skladem až za týden, což se bohužel při objednávce dopravy nedozvíte. Pro mne zpoždění v dodávce nehrálo roli a vše vyjasněno dotazem, na který promptně ze strany obchodu odpovězeno. Zaslání jinou cestou pravděpodobně rychlejší, ovšem také dražší. Komunikace obchodu je v pořádku, zboží dobře zabalené, žádný problém s objednávkou. Nákup vřele doporučuji.

Uloženka je levná,ale také má delší dodací lhůty díky redistribuci v její síti.Proto avizujeme delší dobu dodání v tomto systemu.Ano čím levnější služby tím horší dodací podmínky. Za reakci děkujeme a přejeme hezký den! M.Pokluda

30.04.2015 Honza

dobrá cen

čekal jsem, že mi dorazí zboží v úterý, jinak v pohodě.

Není problém nakoupit.

Děkujeme za hodnocení a hezký den i Vám. M.Pokluda

28.04.2015

Okamžitě informují v jaké fázi je objednávka.

Díky za kladné hodnocení.Vážíme si toho. Krásný den! M.Pokluda

27.04.2015

Doručování poštou - vyloží zboží před domem

Bohužel neznám podrobnosti.Pochybuji však,že by balík dopravka nechala ležet před domem bez potvrzení. Ale i tak děkuji za postřeh.V případě zájmu nás kontaktujte můžeme se na to podívat zpětně. Hezký den!M.Pokluda

12.04.2015 Standa985

Rychlé jednání, přiměřené ceny.

Nejsou

Doporučuji

Děkujeme za hodnocení! Hezký den!M.Pokluda

23.03.2015

Výhodná cena, zboží bylo skladem.

Velmi výhodné, pokud nespěcháte a nevadí Vám doručení poštou, ovšem vyvážené ještě nižší celkovou cenou.

Děkuji za reakci.M.Pokluda

16.02.2015 Drakovac

rychlost cena komunikace

Dobrý obchod

Vaše spokojenost - náš cíl.Děkujeme!M.Pokluda

04.02.2015

Vše proběhlo v pořádku, tento obchod doporučuji všem.

Děkujeme za pochvalu.Vážíme si toho.M.Pokluda

22.01.2015

výborná komunikace, objednala jsem nesprávné zboží a ihned mě kontaktoval prodejce a doporučil správné, děkuji

Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost a děkujeme za reakci.M.Pokluda

01.01.2015

Rychlost dodání zboží zákazníkovi.

Žádné me nenapadaji

Já jsem byl s nákupem maximálně spokojen. Při nákupu bylo avizováno, že zboží bude dodáno až po 5.1.2015. Nakonec bylo zboží dodáno do dvou dnů, ještě před Vánoci.

Dobrý den, jako každý rok jsou poslední dny v roce hektické.A i letos se nám podařilo vše vyexpedovat ve standardních termínech tedy do 48 hodin.Děkujeme,že jste si toho všimly. !M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

27.12.2014 Petr Holman

Pěkná komunikace a dodac lhůta.

žádné

doporučuji.

Děkujeme!M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

25.12.2014 Varvara65

bohatý sortiment

O. k.

100% děkujeme za reakci.M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

21.12.2014 mirčo

poprvé jsem byl zde - spokojenost - více až po několika nákupech

nemohu sloužit - poprvé jm tu byl

také Vám díky za postřehy z nákupu u nás!M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

03.12.2014 Olda

Velká škála ve výběru zboží

Žádné slabiny jsem nezjistil

Vřele doporučuji ostatním zákazníkům

Děkujeme za kladné doporučení.M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

29.11.2014 hpepa

Moje hodnocení je vypovídající.

Žádné jsem neodhalil.

Doporučuji nákup v tomto obchodě.

Děkujeme za doporučení.M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

28.11.2014 Eva

Kvalita cena rychlost

žádné

Určitě doporučuji.

Rychlé a výstižné!Děkujeme i Vám! !M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

21.11.2014 Jarda

přehlednost, jednoduchost, rychlost

slabinou je Česká pošta, prodejce za to samozřejmě nemůže.

ČP bohužel neovlivníme,ale chyby se dějí všude a u všech dopravců.Bohužel...za postřeh také děkujeme. !M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

05.11.2014 princip

cena, nabídka

ne

doporučuji

Děkujeme za krátkou,ale výstižnou referenci! !M.P.Pokluda www.elektro-instalacni-material.cz

19.10.2014 anaret73

přehlednost , rychlost vyřízení objednávky, dobrý sortiment za přijatelné ceny

nevím

Děkujeme za recenci.M.Pokluda

15.10.2014 Mára

Zboží, které jsem hledal zde bylo za příznivou cenu a vše proběhlo v pořádku. Snad bych jen uvítal nižší poštovné při platbě předem či možnost platby kartou, ale už jsem zmlsaný za ty leta nakupování na eshopech. Jinak jsem byl spokojen.

15.09.2014 mikino

Rychlost,nabídka,cena.

Doporučuji.

Děkujeme za kladnou reakci. M.Pokluda

01.09.2014 Carlos 596

levný nákup,komunikace,rychlá doprava

Vřele doporučuji,dobrý obchod

Vřele děkujeme za pěkný příspěvek k našemu hodnocení. M.Pokluda

31.08.2014 Martin Šilhavý

cena rychlost dodání dobrá komunikace

doporučuji

Děkujeme za velmi hezkoupochvalu.Hezký den! M.Pokluda

25.08.2014 Adamec

Blesková reakce, rozumné ceny. Tak to má být.

Děkujeme za reakci.M.Pokluda

08.08.2014

Nabízí zboží za výborné ceny, rychlé dodání.

I když jsem zboží vrátil, jednání obchodu bylo solidní a ochotné tento problém vyřešit.

Děkujeme za Vaši recenzi.M.Pokluda

05.08.2014

Po všech stránkách perfektní nákup!!!

Děkujeme za pochvalu!M.Pokluda

04.08.2014

OK

Děkujeme za Vaši recenzi.cz

02.08.2014 jarinop

- nízké ceny - dobrá komunikace o stavu a pohybu zboží - možnost vyzvednutí zboží v Uložence

- malé mínus je za cenu za balné, protože se položka ukáže až ke konci objednávky.

- určitě doporučuji, věnoval jsem pozornost záporným reakcím na obchod, ale nakonec jsem zjistil, že na vše je v objednávce zřetelně upozorňováno např., že si má zákazník zkontrolovat jestli je cena jen za jednu baterii nebo celé balení. Přepravní firma informuje, kdy je zásilka k vyzvednutí. Určitě si v tomto obchodě objednám v případě potřeby znovu.

Balné je v kroku 3 objednávky spolu s dopravou.Je účtováno z důvodu nákladu na zabalení zboží.Nese to nemalé náklady a zboží balíme co nejpečlivěji aby nedocházelo k reklamacím z důvodu poškození přepravou.Což se nám daří zatím na 100%.U balíku do ruky jsme již balné zrušili... I takj děkujeme za recenzi.M.Pokluda

22.07.2014 Kvaska

rychlé vyřízení objednávky,přijatelné ceny, dobré parkování v blízkosti

Doporučuji.

Velice děkujeme za kladnou recenci. Pěkný den!M.Pokluda

20.07.2014 fialka

výhodné ceny

nevím

kvalitní zboží za dobré ceny, perfektně ( bezpečně) baleno, spokojenost

Dobrý den, děkujeme za pochvalu.M.Pokluda

15.07.2014

Přístup k zákazníkovi Cena Rychlost dodání

Dodané zboží bylo velmi pečlivě zabaleno, vše, co bylo skladem, bylo expodováno téměř okamžitě po objednání. Část zakoupeného zboží (ovladač One For All URC86022 Color) jsem musel reklamovat. Nicméně reakce obchodu byla velmi profesionální, na dotazy emailem reagovali téměř okamžitě a vstřícně. I přesto, že reklamace ještě v tuto chvíli probíhá, obchod rozhodně doporučuji.

Děkujeme za reakci, potíže nás mrzí,ale bohužel nejsme výrobci a reklamace jsou opravdu u každé značky.Pokud případ nastane snažíme se jej řešit ku prospěch zákazníka.pevně věřím že i tento problém tak bude úspěšně vyřešen.. Děkuji za reakci.M.Pokluda

22.06.2014 PKEnergy

Slušné ceny

Nenašel jsem CYA vodiče

Pokud něco nanajdete a je to možné obraťte se s dotazem na prodejce.Jistě se pokusíme Vám vyhovět.Děkujeme za podnět.

15.06.2014 synecekj

Výhody jsou obdobné jako u jiných internetových obchodů.

Nevím, žádné jsem nepostřehnul.

Celá proces nakupování včetně dodání zboží je OK.

Děkujeme za kladnou reakci..

11.06.2014

Velmi rychle dodání. V patek jsem objednal a sobotu jsem uz mel zpravu, ze je zbozi na ceste.

Děkujeme.Pokud jsou volné kapacity expeduje samozřejmě ihned.

05.06.2014 Karel

Rychlost a spolehlivost.

Děkujeme za pochvalu.Vždy potěší.Milan Pokluda

30.05.2014 kutil

- dobrý poměr cena - výkon - dobrá komunikace

- zasílání pouze čs. poštou

- se zbožím jsem spokojen, obchod doporučuji a určitě ho ještě využiji - zboží bylo odesláno obratem, ale vinou pošty došla zásilka až za týden od odeslání a to jsem po ní ještě musel pátrat, prvotní informace zněla, že se zásilka ztratila - doporučuji možnost zasílání PPL !!!

Bohužel PPL služba je pro naši firmu nevýhodná neb bohužel nemá žádné přesné časy příjezdu či odvozu zboží.Tedy vzhledem k expedici k zákazníkovi k nepotřebě.Snad ve větších městech kde jsou svozy i několikrát za den či je k dispozici depo...ČP vnímáme jako spolehlivou i z hlediska dalších kriterií.Pokud se Vám něco tedy balík "ztratil" můžete kontaktovat i nás pokusíme se zjistit kde je problém...Za komplikaci na ČP se samozřejmě omlouvám ikdyž na to nemám žádný vliv.Děkuji za poznámku.Milan Pokluda

22.05.2014

Poslali mi zprávu, že si pro zboží můžu zajet, ale ještě tam nebylo, úloženka mi řekla, že můžu přijít až oni mi poškou sms. Zbytečná cesta do úloženky mě "nasrala". Vulgaritou se bráním před blbci. Nazdar. PS., zatím nestřílím..........jako ve státech

V případě,že si zvolí zákazník odběr na Uložence.cz předpokládám samozřejmě,že kvůli velmi nízké ceně za dopravu je třeba znát i systém Uloženka.cz.Pokud tedy zákazník obdrží informaci,že zboží bylo podané na Uloženka.cz znamená to,že odešlo od nás přpravní službou na Uloženka.cz.Neznamená to,že má zákazník obratem běžet pro zásilku?!Jakmile zásilku Uloženka.cz obdrží a je fyzicky na pobočce kterou zvolil vyzve jej Uloženka.cz aby si zásilku vyzvedl.Pak tam tedy opravdu je a nevidím důvod se "na....t" případně střílet.Je to opravdu jen v každém z nás.Dovolím si na závěr myšlenku..kdyby jste se místo psaní vulgarit věnoval chvíli přečtení toho jak Uloženka.cz funguje mohly jsme si oba ušetřit čas...Samozřejmě i za Vaši reakci děkuji.Milan Pokluda

O nákupu
Výhody nákupu
Rychlý kontakt

Tel./fax: 568 420 808
E-mail:  pokluda@elektrojemnice.cz

V Ráji 175 (naproti autobusovému nádraží)
675 31 Jemnice, Česká republika
Copyright © elektro-instalacni-material.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© elektro-instalacni-material.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace